Iedereen weet dat regelmatige en goede beweging een must is voor lijf en geest. Daarnaast is er nog een belangrijke factor waar sporten een onmisbaar element voor is, namelijk jouw succes! Sporten maakt je hoofd leeg, stimuleert het doorzettingsvermogen en maakt een belangrijke stof, endorfine, aan die voor een ontspannen gevoel zorgt en sombere gevoelens vervaagt. Met SUCCES FIT gaan we aan de slag met het opbouwen van jouw kracht en conditie. De trainingsmethode is een outdoor training waarbij gewerkt wordt aan je uithoudingsvermogen, kracht, figuur en souplesse.

De bootcamp bestaat uit een gezellig team, en.... erg belangrijk: we trainen heerlijk buiten, op de prachtige locatie de Proeftuin van Holland in Boskoop (het kruispunt van Bodegraven, Reeuwijk en Alphen a/d Rijn). De les wordt gegeven door Gabry van Leeuwen. 

Hoe intensief of hoe gering je ook sport... je verslaat altijd iedereen die op de bank zit!

Gabry: ‘’Zonder sporten en bewegen in de buitenlucht voel ik mij niet fit! Het is mijn passie om ook anderen te helpen bij hun doelen. Met kleine stappen vooruit, komen we steeds dichter bij het gewenste resultaat. Ieder op zijn eigen niveau en tempo en met veel plezier!” 

De trainingen bestaan onder andere uit conditie- en intervaltraining en krachtoefeningen door middel van leuke en sportieve opstellingen.

De groep per les bestaat uit variërend 8 a 16 vrouwen van de leeftijd tussen de 25 - 60+ jaar.

De lessen worden gegeven op:

Kosten:

Wil je een gratis proefles proberen?  Meld je aan via Contact.

Volg ons op:

ONZE MISSIE

SUCCES FIT ondersteunt bij het opstellen van jouw doelen, gericht op bewegen & gezondheid en helpt bij het uitvoeren met plezier, focus en succes.

De beste manier om blessurevrij te kunnen hardlopen of sporten is door jouw hardloopschoenen aan te laten meten doormiddel van een loopanalyse. Dit doe je bij een hardloopspecialist als De Hardloopwinkel, met vestigingen in Bodegraven, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Noordwijkerhout.

Door de jarenlange ervaring en kennis is De Hardloopwinkel jouw specialist op het gebied van hardlopen met een divers aanbod in hardloopschoenen, sportkleding en diverse accessoires zoals sporthorloges met hartslagmeting.